3 dôkazy, prečo je osvetlenie TOP službou v múdrom dome

Inteligentné osvetlenie je dôležitým vstupným bodom do domácej automatizácie a prináša so sebou pohodlie a bezpečnosť. Ak ste v tejto oblasti úplným začiatočníkom, v priebehu pár minút sa vás pokúsime zasvätiť do celého systému, čo sa fungovania osvetlenia v smart domácnosti týka. Oboznámime vás s hlavnými výhodami tejto služby a odhalíme najčastejšiu otázku - “Koľko stojí osvetlenie v smart domácnosti?” Poďme sa na to všetko spolu pozrieť.

Neobmedzené možnosti smart osvetlenia

Budete mať možnosť zvoliť si ľubovoľný tón svetla, ako aj farbu na základe vašej nálady. Po prvotnom nastavení sa neskôr už nebudete musieť postaviť z pohovky pri opätovnom zapnutí svetiel, ale vďaka Loxone Smart Home aplikácii si nastavíte svetlo, aké v danom momente potrebujete. Zabudnite na funkciu zapnúť / vypnúť. Možností bude odteraz oveľa viac. Aj keď budete využívať všetky tieto výhody, stále budete môcť používať aj nástenný vypínač.

loxone security 06 1710x980

Špičkový bezpečnostný systém

Prázdna nehnuteľnosť stále priťahuje zlodejov. Inštalácia inteligentných spínačov v celom dome vám umožní nechať si osvetlenie náhodne rozdelené tak, aby to vyzeralo, že je niekto doma. Po obvode celého domu si nechajte umiestniť pohybové senzory. Váš rozumný dom ste tak obkolesili perfektnou bezpečnostnou prikrývkou, ktorá vás bude chrániť vo dne i v noci.

Energetická úspora

Kľúčovým prínosom inteligentných svetiel je ich aj energetická úspora. Podľa Energy Star osvetlenie predstavuje približne 12% priemerného rodinného rozpočtu. Inštaláciou inteligentných svetelných, môžete ušetriť na svojej spotrebe približne 10% a viac. To znamená, že použitím energeticky efektívnych LED diód, ktoré vydržia oveľa dlhšie spolu s optimalizovanou automatizovanou účinnosťou, by ste mali dosiahnuť výrazné úspory.

Ak túžite po viac informáciách ohľadom inteligentného osvetlenia, pokojne sa na nás obráťte. Ešte lepšie urobíte, keď si s nami dohodnete osobné stretnutie. Sme hrdý Loxone Gold Partner a na východnom Slovensku sme jediní.